Ciparski Claycroft Limited četvrti najveći vlasnik Triglava

Bez autora
Feb 20 2011

Ciparski holding Claycroft Limited, iza kojega bi zapravo mogao stajati jedan od fondova švedskog East Capitala postao je četvrti po veličini vlasnik Triglava. Radenska je u petak prodala svoj cjelokupni 1,6-postotni udjel u Triglavu, vrijedan oko 6,5 milijuna eura. Većinu dionica je kupio Clayford, koji je u samo nekoliko tjedana vlasništvo u Triglav povećao na 1,7 posto. Osiguravajuća tvrtka je pokrenula javni poziv za prodaju 3,3 posto udjela u Novoj Ljubljanskoj banci (NLB). Najniža cijena po dionici NLB-a bit će 116 €, ili gotovo 34.000.000 € za cijeli paket dionica.

Ciparski Claycroft Limited četvrti najveći vlasnik TriglavaCiparski holding Claycroft Limited, iza kojega bi zapravo mogao stajati jedan od fondova švedskog East Capitala postao je četvrti po veličini vlasnik Triglava.

Radenska je u petak prodala svoj cjelokupni 1,6-postotni udjel u Triglavu, vrijedan oko 6,5 milijuna eura. Većinu dionica je kupio Clayford, koji je u samo nekoliko tjedana vlasništvo u Triglav povećao na 1,7 posto.

Osiguravajuća tvrtka je pokrenula javni poziv za prodaju 3,3 posto udjela u Novoj Ljubljanskoj banci (NLB). Najniža cijena po dionici NLB-a bit će 116 €, ili gotovo 34.000.000 € za cijeli paket dionica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik